Khamis, 4 Disember 2008

Pengenalan

Dari dulu sampai sekarang, ultraman ni tetap maintain jadi hero bebudak terutama bebudak lelaki, saya terpanggil posting kat blog ni bukan kerana saya peminat fanatik Ultraman ni, masa kecik ya lah..tapi kerana keobsesian 2 anak sedara kat Ultraman (diorang pun obses kat ketapi juga, tp takkan nk buat blog psl ketapi kut..),sebagaimana yang diketahui umum, ultraman ni ada pelbagai jenis, ultraman yang dipaparkan dalam blog ni tidak menjurus kepada satu jenis je. Kat bawah ni ada video tarian Poco-poco oleh sekumpulan Ultraman...Selamat menonton!

Aksi Otromen

Geng Ultraman

Time free Ultraman juge suke tengok bola..hehe..Peminat setia Chelsea

Berkumpul-kumpul waktu pagi sambil menghirup udara segar sebelum bertarung dengan resakse..jeng jeng jeng

Ramai gak ultraman ni rupanya kat angkasa lepas, nih kalu carik pasal dengan diorang nih, habis lerr..

Tau tak, kalu takde resakse, otromen buat bisnes tau, bukan duduk sajer.Kalu tak, dapur tak berasap le bulan tu, tengok kat sebelah kiri ni, siap sign MOU tuh, bisnes kuih otromen kalu tak silap.

Kita semua dah tahu, otromen ni keja nya bunuh resakse jer, tapi sebenarnya, banyak juga sumbangan-sumbangan kecil lain, tengok kat bawah nih:







1 ulasan:

Tadukau berkata...

What's the language you are writing in? :)